Over ons

Michel Wartena

Michel Wartena heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant (nu Tilburg University). Na het behalen van zijn diploma heeft hij verschillende functies vervuld voordat hij in 1992 aan de slag ging bij VvAA. Hier heeft hij tot eind 2018 onder andere als belastingadviseur gewerkt. De laatste jaren is hij tevens werkzaam geweest als consultant.

Michel is partner bij Doets en Wartena, Consultants in de Gezondheidszorg. Hij combineert zijn analytische, op cijfers gebaseerde aanpak met een sterke focus op resultaat én relatie. Hij is gespecialiseerd in samenwerkingsverbanden, rechtspersonen, praktijkovernames en alle andere fiscaal-juridische uitdagingen in de gezondheidszorg.

Jaap Doets

Jaap Doets heeft geneeskunde gestudeerd aan de VU en heeft na het behalen van het artsexamen 5 jaar gewerkt als arts-assistent chirurgie en SEH-arts in Amsterdam. Daarna heeft hij achtereenvolgens gewerkt voor het College voor Ziekenhuisvoorzieningen, KNMG en Nefarma. Vanaf 2000 tot 2018 is hij, met enkele kleine onderbrekingen, werkzaam geweest bij VvAA als consultant. In de loop der jaren heeft hij vele vakgroepen, medische staven en MSB’s geadviseerd.

Binnen Doets en Wartena, Consultants in de Gezondheidszorg is Jaap betrokken bij diverse consultancy opdrachten voor MSB’s en medische specialisten. Tevens is hij verantwoordelijk voor de administratieve dienstverlening en het opstellen van jaarrekeningen.

Daarnaast is hij als docent verbonden aan de Academie voor Medisch Specialisten. Hij levert een bijdrage aan verschillende cursussen en is onder meer cursusleider/docent in  de 6 daagse Leergang Ziekenhuisfinanciën.